JOHNNY,AZ "ÁLLATI" REPÜLŐ

Nyomtatás
WOW Cikkszám: 1013 A termék mérete (h x sz x m): 28.5 x 18.5 x 12.5 cm A termék súlya: 0.65 kg A WOW játékok kiváló minőségű, angol tervezésű gyerekjátékok. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt nagyon szívesen ajánljuk.Johnny, a lendkerekes repülőgép, titkos áruszállító rekesszel„Kapaszkodj, mindjárt felszállunk! Johnny egy szuper repülőgép lendkerékkel, forgó propellerekkel, és olyan teherszállító résszel, amelyben 3 titkos rekesz is van. A bátor pilóta és tigrise teszi teljessé azt a sok-sok állatian izgalmas kalandot, amit játék közben átélhetsz.” A három darabos szett garantálja az órákon át tartó, jókedvű játékot.Jellemzők:Lendkerekes repülőgép valóságos motorhanggal,Forgó propellerek és kerekek,Titkos rekesz,Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a képzelőerőt, segít a világ felfedezésében és a gyermekek közös játéka által fejlődnek a szociális készségek is.1,5 éves kortól 5 éves korig ajánlott.A készlet tartalma:Johnny, az állati repülő.Monty, a pilóta.Trisha, a tigris.Kiegészítő információ: A fent megadott méretek a doboz méreteit jelölik.

Ár:4490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
01013_001
Leírás

Cikkszám: 1013
A termék mérete (h x sz x m): 28.5 x 18.5 x 12.5 cm
A termék súlya: 0.65 kg

A WOW játékok kiváló minőségű, angol tervezésű gyerekjátékok. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt  nagyon szívesen ajánljuk.

Johnny, a lendkerekes repülőgép, titkos áruszállító rekesszel

„Kapaszkodj, mindjárt felszállunk! Johnny egy szuper repülőgép lendkerékkel, forgó propellerekkel, és olyan teherszállító résszel, amelyben 3 titkos rekesz is van. A bátor pilóta és tigrise teszi teljessé azt a sok-sok állatian izgalmas kalandot, amit játék közben átélhetsz.” A három darabos szett garantálja az órákon át tartó, jókedvű játékot.

Jellemzők:
  • Lendkerekes repülőgép valóságos motorhanggal
  • Forgó propellerek és kerekek
  • Titkos rekesz
  • Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a képzelőerőt, segít a világ felfedezésében és a gyermekek közös játéka által fejlődnek a szociális készségek is
  • 1,5 éves kortól 5 éves korig ajánlott

A készlet tartalma:
  • Johnny, az állati repülő
  • Monty, a pilóta
  • Trisha, a tigris
Kiegészítő információ: A fent megadott méretek a doboz méreteit jelölik.


 

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 399-796 Mobiltelefon: +36 30 311 1317