SIDNEY, AZ ISKOLABUSZ (FORMARENDEZŐ)

Nyomtatás
WOW Cikkszám: 1010,A termék mérete (h x sz x m): 28.5 x 18.5 x 11.5 cm,A termék súlya: 1 kg,A WOW játékok kiváló minőségű, angol tervezésű gyerekjátékok. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt nagyon szívesen ajánljuk.Sidney, az iskolabusz sokáig tartó, nagyszerű fejlesztőjáték."Gyerekek kedvence, formarendező (formaválasztó) játék menet közben! Válogasd ki a hat különböző csomagot szín és forma szerint, majd szerezd vissza őket a vezető bácsi keze segítségével. Ha akarod, be is pakolhatod őket vezető bácsit játszva." A nyolc darabos szett garantálja az órákon át tartó, jókedvű játékot.Jellemzők:Tartós és biztonságos,Lendkerekes kisbusz valósághű motorhanggal,3 különböző forma kiválasztható a busz tetején keresztül,Gombnyomásra kinyíló hátsó ajtó, ahol a bedobott formák is kivehetők,Fejleszti a szem-kéz koordinációt,problémamegoldó készséget és segít a világ felfedezésében is,12 hónapos kortól ajánlott,A készlet tartalma:Sydney, az iskolabusz,Buszvezető bácsi,6 darab forma,Kiegészítő információ:A fent megadott méretek a doboz méreteit jelölik.

Ár:4990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
01010_001
Leírás

Cikkszám: 1010
A termék mérete (h x sz x m): 28.5 x 18.5 x 11.5 cm
A termék súlya: 1 kg 

A WOW játékok kiváló minőségű, angol tervezésű gyerekjátékok. Számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt  nagyon szívesen ajánljuk.

Sidney, az iskolabusz sokáig tartó, nagyszerű fejlesztőjáték.

"Gyerekek kedvence, formarendező (formaválasztó) játék menet közben! Válogasd ki a hat különböző csomagot szín és forma szerint, majd szerezd vissza őket a vezető bácsi keze segítségével. Ha akarod, be is pakolhatod őket vezető bácsit játszva." A nyolc darabos szett garantálja az órákon át tartó, jókedvű játékot.


Jellemzők:

  • Tartós és biztonságos
  • Lendkerekes kisbusz valósághű motorhanggal
  • 3 különböző forma kiválasztható a busz tetején keresztül
  • Gombnyomásra kinyíló hátsó ajtó, ahol a bedobott formák is kivehetők
  • Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a problémamegoldó készséget és segít a világ felfedezésében is
  • 12 hónapos kortól ajánlott


A készlet tartalma:

  • Sydney, az iskolabusz
  • Buszvezető bácsi
  • 6 darab forma

 

Kiegészítő információ: A fent megadott méretek a doboz méreteit jelölik.

 

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 460 084 Mobiltelefon: +36 30 311 1317