LIFT IT!

Nyomtatás
Lift it! Ügyességi társasjáték iskolásoknak, kamaszoknak, felnőtteknek egyaránt ajánljuk. Nagyobb baráti társaságok kedvelt party játéka is lehet. Az ügyességi játékban az a feladat, hogy építsd meg a kártyán szereplő építményt a kártyán jelölt időtartam alatt, ám úgy, hogy a kezeddel közvetlenüL nem érhetsz hozzá az adott elemekhez. Egy zsinórra erősített kampó illetve daru szolgál segítségedül. Ha lejárt az idő aszerint kapsz pontot, hogy hány elemet sikerült a helyére tenned.

With shipment Magyar Posta + kedvezmény for 990 Ft
Ár:11990 Ft
Akciós ár: 5995 Ft
Kedvezmény: -5995 Ft
Ár / kg
Leírás

Lift it! Ügyességi társasjáték iskolásoknak, kamaszoknak, felnőtteknek egyaránt ajánljuk. Nagyobb baráti társaságok kedvelt party játéka is lehet.   Az ügyességi játékban az a feladat, hogy építsd meg a kártyán szereplő építményt a kártyán jelölt időtartam alatt, ám úgy, hogy a kezeddel közvetlenüL nem érhetsz hozzá az adott elemekhez. Egy zsinórra erősített kampó illetve daru szolgál segítségedül. Ha lejárt az idő aszerint kapsz pontot, hogy hány elemet sikerült a helyére tenned.   Az, hogy éppen hogyan kell építened, a kezeddel mozgatva a zsinórt vagy a fejedre erősítve az határozza meg, hogy éppen hol állsz a játéktáblán. Csapatjátékként is játszhatjátok. Ekkor a 2 játékosnak össze kell hangolni a mozgását hisz a 2 darut összekötjük.   Előfordul a játék során, hogy párbajra kell hívnod valakit, ebben az esetben az ellenfél ugyanazt építi - igyekezz, hogy a tiéd legyen kész először!  Vannak speciális mezők, ahol nem látod a kártyát, hanem egy másik játékok magyarázza el neked mit hova és hogyan tegyél.   
Játékosok száma: 1-8 játékos Jelleg: ügyességi társasjáték Fejleszti: finommozgást, megfigyelőkészséget, együttműködést, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, reakciókészséget, koncentrációt.

Ajánlott: 8 éves kortól.

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 399-796 Mobiltelefon: +36 30 311 1317