WINDY WOODY TÁRSASJÁTÉK

Nyomtatás
Windy Woody megfigyelőkészség és szem-kéz koordináció fejlesztő társasjáték a Piatniktól, és ez alapján különösen ajánljuk a nagycsoportos óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Ár:4990 Ft
Akciós ár: 2990 Ft
Kedvezmény: -2000 Ft
Ár / kg
Leírás

Windy Woody megfigyelőkészség és szem-kéz koordináció fejlesztő társasjáték a Piatniktól, és ez alapján különösen ajánljuk a nagycsoportos óvodásoknak és kisiskolásoknak.   Woody és barátai elmennek sárkányt eregetni, de az összetekeredett zsinórok között nem találja a saját sárkányát. Segítsünk neki megtalálni úgy, hogy szemünkkel igyekezzük végig követni a zsinórok útját. De az se mindegy ám éppen milyen ruhadarabot keresünk, milyen színben!  Attól fantasztikus ez a fejlesztő játék, hogy 4 játékvariációt rejt magában 3 nehézségi szinttel, és minden vonalvezető, sárkányt ábrázoló és gyerekeket különböző színű ruhákban ábrázoló lapocska kétoldalú, ezáltal nem kell attól félni, hogy a gyerkőc emlékezetből dolgozik! 1. játékvariáció Feltesszük a gyerekeket és a sárkányokat föléjük. Azt, hogy milyen hosszú és összegubancolódott zsinórt rakunk (hány sor kártyát) az a gyerek életkorától, fejlettségi szintjétől függjön. A színdobókockával dobunk, és ez meghatározza milyen színű sárkányt keresünk. Keressük meg, de csakis a szemünkkel, hogy ezt a sárkányt melyik gyerkőc fogja, nézzük meg rajta melyik ruhadarabnak van pont ugyanilyen színe és azt a ruhadarabot ábrázoló kártyát kapjuk el. Aki a leggyorsabb volt és helyesen válaszolt kap egy jutalom masnit. Pl. ; pirosat dobtunk - a piros sárkányt fogó kisgyereken a kabát piros - megoldásként a kabát kártyát kell megragadni.   A 4. legnehezebb játékvariációban eljutunk oda, hogy a masnikat figyeljük a sárkányoknál. Dobunk egy színt, megkeressük azt a 2 sárkányt, amelyeken ilyen színű masni van, a hozzátartozó gyerekeket is a szemünkkel követve felkutatjuk. Ezután azt a kártyát kell elkapni, aminek ugyanolyan színe van a két gyereken. Ez ám a feladat! 
Játékosok száma: 2-6 játékos. Jelleg: megfigyelőkészséget fejlesztő társasjáték. Fejleszti: színfelismerést, megfigyelőkészséget, szem-kézkoordinációt, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, rendszerező képességet, megosztott figyelmet, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést.

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 399-796 Mobiltelefon: +36 30 311 1317