GEL-A-PEEL 3DB-OS SZINVÁLTÓS

Nyomtatás
Készíts divatos ékszereket és stílusodnak megfelelő kiegészítőket számtalan színben!Dobd fel a napodat ezekkel a csodás esti Gel-a-Peel Kiegészítő Készlettel. Tervezd meg és készítsd el saját divatos kiegészítőidet 3 színű színváltó géllel, 16+ sablonnal, 5 tervezői javaslattal és egy tálcával. Rendkívül egyszerű az elkészítése és nagyon szórakoztató. A színes gél tubus használatával rajzold körbe a sablonokat, majd vedd le a megszáradt gélt, és már viselheted is. Használd a tálcát és a keverő eszközt, és készíts színváltós varázslatos ékszereket! Készíts több, mint 60-féle színváltós kiegészítőt. A Gel-a-Peel elősegíti az önkifejező-képességed fejlesztését.

With shipment Magyar Posta + kedvezmény for 890 Ft
Ár:5990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Leírás

Készíts divatos ékszereket és stílusodnak megfelelő kiegészítőket számtalan színben!
Dobd fel a napodat ezekkel a csodás esti Gel-a-Peel Kiegészítő Készlettel. Tervezd meg és készítsd el saját divatos kiegészítőidet 3 színű színváltó géllel, 16+ sablonnal, 5 tervezői javaslattal és egy tálcával. Rendkívül egyszerű az elkészítése és nagyon szórakoztató. A színes gél tubus használatával rajzold körbe a sablonokat, majd vedd le a megszáradt gélt, és már viselheted is. Használd a tálcát és a keverő eszközt, és készíts színváltós varázslatos ékszereket! Készíts több, mint 60-féle színváltós kiegészítőt. A Gel-a-Peel elősegíti az önkifejező-képességed fejlesztését. 
A Gel-a-Peel Színváltós Kiegészítő Készlet minden divatra áhítozó lány álma. Tervezd meg. Készítsd el. Viseld vagy add ajándékba!

A termék jellemzői:
- a csomag tartalmaz 3 db színváltós tubust (rózsaszínből lila, sárgából kék, barackból gesztenyebarna)
- tartalmaz továbbá 16+ tervezői sablont, 5 tervezői javaslatot, tálcát és keverő eszközt, üres rajzoló felületet, kiegészítő tárgyakat és tisztító eszközöket
- gél tálcát és keverő eszközt, a körvonalak finom alakításához és az ékkövekhez
- kiegészítő tárgyakat fülbevalóhoz (fülbevaló kapocs)
- készíts több, mint 60-féle kezdő karkötőt
- további színek is rendelkezésedre állnak más Gel-a-Peel készletekben

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 460 084 Mobiltelefon: +36 30 311 1317