GEL-A-PEEL KEZDŐ SZETT KORALL

Nyomtatás
Készíts divatos ékszereket és stílusodnak megfelelő kiegészítőket számtalan színben!Tervezd meg és készítsd el saját divatos kiegészítőidet a Gel-a-Peel segítségével. Rendkívül könnyű és közben nagyon szórakoztató. A színes gél tubus használatával rajzold körbe a sablonokat, majd vedd le a megszáradt gélt, és már viselheted is. Készíts saját használatra több mint 20 különféle csillogó karkötőt, vagy oszd meg barátaiddal. A Gel-a-Peel elősegíti az önkifejező-képességed fejlesztését.

Ár:2990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Leírás

Készíts divatos ékszereket és stílusodnak megfelelő kiegészítőket számtalan színben!
Tervezd meg és készítsd el saját divatos kiegészítőidet a Gel-a-Peel segítségével. Rendkívül könnyű és közben nagyon szórakoztató. A színes gél tubus használatával rajzold körbe a sablonokat, majd vedd le a megszáradt gélt, és már viselheted is. Készíts saját használatra több mint 20 különféle csillogó karkötőt, vagy oszd meg barátaiddal. A Gel-a-Peel elősegíti az önkifejező-képességed fejlesztését. 
Ez a Csillámló Korall Gel-a-Peel induló készlet mindent tartalmaz, ami a saját tervezésű nyakláncok elkészítéséhez szükséges. Tervezd meg. Készítsd el. Viseld vagy add ajándékba!

A termék jellemzői:
- az induló csomag tartalmaz 1 Csillogó Korál Gel-a-Peel színes tubust, 8 db sablont, egy tervezői ajánlást, egy üres rajzfelületet és tisztító eszközt.
- készíts több mint 20-féle kezdő karkötőt
- további színek is rendelkezésedre állnak más Gel-a-Peel készletekben

Ajánlott: 8 éves kortól.

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 460 084 Mobiltelefon: +36 30 311 1317