OLTÁRI RÖFIK WELLNESS SAROK

Nyomtatás
Az Ól-tári Röfik Wellness Sarok a nyugalom és szépség szigete. Kedvenc röfid hosszasan lubickolhat a minden igényt kielégítő medencében, vagy finom zuhannyal frissítheti fel magát, majd rózsaszínű és lila flakonjait használva krémmel és testápolóval kényeztetheti bőrét. A pink színű, pihe-puha törülközőbe bebugyolálva jöhet a cicomázkodás a beépített tükör előtt. Persze, a szükséges eszközök ehhez is rendelkezésre állnak: fésű, kézitükör és hajszárító, melyeket használat után Röfi praktikus fiókos szekrénykébe helyezhet. Ez valóban a pihenés, a feltöltődés és a szépítkezés varázslatos szeglete, fényűző körülmények között! A készletben lévő tükör két oldalán található lámpák világítanak. A lámpák a szetthez tartozó 2 db AA elemmel működtethetők. A készletben lévő hajszárító nem valódi használati eszköz, hanem játék.

Ár:6700 Ft
Akciós ár: 3850 Ft
Kedvezmény: -2850 Ft
Ár / kg
Leírás

Az Ól-tári Röfik Wellness Sarok a nyugalom és szépség szigete. Kedvenc röfid hosszasan lubickolhat a minden igényt kielégítő medencében, vagy finom zuhannyal frissítheti fel magát, majd rózsaszínű és lila flakonjait használva krémmel és testápolóval kényeztetheti bőrét. A pink színű, pihe-puha törülközőbe bebugyolálva jöhet a cicomázkodás a beépített tükör előtt. Persze, a szükséges eszközök ehhez is rendelkezésre állnak: fésű, kézitükör és hajszárító, melyeket használat után Röfi praktikus fiókos szekrénykébe helyezhet. Ez valóban a pihenés, a feltöltődés és a szépítkezés varázslatos szeglete, fényűző körülmények között! 
A készletben lévő tükör két oldalán található lámpák világítanak. A lámpák a szetthez tartozó 2 db AA elemmel működtethetők.  A készletben lévő hajszárító nem valódi használati eszköz, hanem játék. 

9700 Szombathely Wesselényi M. u. 2. Telefon: +36 94 399-796 Mobiltelefon: +36 30 311 1317